Kändisar som gjort bröstförstoring – Bröstförstoring före efter bilder


kändisar bröst

Listan med FAKE Bröstförstoring Före och Efter Bilder

Detta är en post som jag skriver mest för skoj skull.. Det finns en hel del kändisar som inte varit nöjda med sina bröst och därmed gjort dem lite större.

De har säkert haft råd att betala för sina tuttar hos någon stjärnkirurg, men det finns alltså sätt att få större bröst utan operation också.

bröstförstoring-före-efter-bilder

Här kommer därför en lista på berömda personer som har erkänt – eller ryktas om – att ha gjort bröstförstoring.

Det verkar som om Hollywood lägger ganska stor press på skådespelerskor att “gå under kniven” varje år. Många kändisar har medgett att de gjort bröstförstoringar, medan vissa förnekar det.

Lindsay Lohan

En av de mest kända skådespelare som gjort en bröstförstoring är nog Lindsay Lohan.

“Mean Girls” -stjärnan har aldrig bekräftat att hon gjort någon plastikkirurgi, men foto bevis tyder på att hon bland annat gjort en större hylla.

Lindsay gjorde en tidig karriär som modell för barnkläder, samt medverkade i ca 60 reklamfilmer under sina yngre år.

kändisar-bröst
Vad tror du om saken?

Andra kända kvinnor som misstänks ha gjort bröstförbättringar inkluderar Megan Fox, Britney Spears, Cameron Diaz och Kate Hudson.

Flera kända kvinnor har varit helt uppriktiga om sitt beslut att “lägga sig under kniven”. “Alla älskar Raymond” -stjärnan Patricia Heaton medgav att hon hade gjort en bröstförstoring i samband med lite bukplastik.

Andra kändisar såsom Pamela Anderson, Carmen Electra och Tori Spelling, har även dem erkänt att de valt att göra större bröst.

Vad tror ni, krävs det stora bröst för att lyckas i Hollywood?

Fler Bröstförstoring före efter bilder

Här kommer lite fler bilder på kändisar med plötsligt större tuttar

Megan Fox

bröstförstoringar

Även om Megan Fox hävdar att hennes bröst är äkta i “This Is 40”, verkade hon ha gjort ett bröstjobb till filmen “Jennifer’s Body”.

Megan’s stora debut blev med filmen “Transformers”.

Jag kommer ihåg hur jag hörde att alla killar dregglade över henne iom att filmen kom på bio i Sverige.

Britney Spears

Britney’s bröst har såklart länge varit väldigt debatterade. Även om sångerskan aldrig har erkänt att hon har gjort någon bröstförstoring, tyder på fotofakta på att Brittan nog har använt en del av sina pengar på silikon.

Cameron Diaz

bröstförstoring före och efter bilder

Under 2012 lade tidningen Radar upp bilder av Cameron Diaz på stranden, som föreslår att den tidigare “platta” skådespelerskan hade ett nytt par tuttar. Vill ni läsa mer om story’n kan ni kika här

Kate Hudson

svenska kändisar bröst

Kate Hudson verkar ha gjort en operation runt 2010, vilket ger den tidigare lättbystade skådespelerskan ett par blygsamma men väldigt fina och naturliga nya bröst.

Hillery Duff

 bröstförstoring bilder

Hilary Duff har aldrig heller bekräftat att hon genomgått plastikkirurgi, men bilder tyder på att hon har gjort ett bröstjobb, näsplastik, läppinjektioner och annat smått och gott.

Nicole Kidman

 bröstförstoring före efter bilder

Nicole Kidman sägs ha gjort både bröstförstoring och fyllt sina läppar med Botox eller Restylane

Kidman har senare erkänt sig testat Botox, men hävdar att hon inte tyckte om det eftersom hon inte kunde röra sitt ansikte som tidigare. “Jag blev stel som en docka” ska hon ha sagt.

Rihanna

kändisar bröst

En rätt så tydlig bröstförstoring för Rihanna. Kolla skillnaden på 2012 och 2017. Vacker var hon även med de mindre brösten. Jag tycker att det är lite trist att i princip alla inom show biz MÅSTE ha stora bröst för att lyckas.

Christina Aguilera

Popstjärna Christina Aguilera säger sig INTE gjort någon operation, men vissa bilder visar ett ärr vid armhålan som tyder på att det kan ha gjorts en lite större hylla. Visst är före och efter bilder också ganska tydliga?

Tilde de Paula Bröstförtoring? Rykte eller ej

tilde-de-paula-bröstförstoring

Om söta Tilde gjort en bröstförstoring eller inte låter vi vara osagt. Dock går det lite rykten om att hon skulle ha gjort dem en aning större.

Som sagt, jag säger inget om någon av de ovanstående. Detta är helt enkelt bara rykten som spridit sig över nätet.

Dock så vet jag att OM du funderar på att göra en bröstförstoring, men är rädd för operation eller helt enkelt inte har råd med det, så finns det faktiskt sätt som gör att du kan få större tuttar utan att måsta ta till kirurgi. Läs mitt inlägg om vad som gjort att jag har fått betydligt större bröst här 

Recent Content