Bröstförstoringspiller

Bröstförstoring med piller, hur funkar det egentligen?

De flesta kvinnor har någon gång funderat på hur små eller stora deras bröst är. Vissa tror att enbart en större byst automatiskt gör dem mer attraktiva för män, vilket inte stämmer. Är du däremot säker på att du vill ha större bröst av rätt anledningar, så finns det en del information du bör läsa igenom innan du köper dessa piller

Det finns flera sätt att få större bröst på, tyvärr kan bröstförstoringssmetoder, så som implantat ha massor av biverkningar och risker. Allt som innefattar en operation är självklart riskfullt, för att inte tala om väldigt dyrt

bröstförstoringspiller

Som tur är så finns det metoder för naturlig bröstförstoring

Naturlig bröstförstoring innefattar olika metoder, så som bröstförstoringspiller och krämer.

Att bröstförstoringspiller fungerar har många kvinnor över hela världen sett resultat för. Det går faktiskt att få väldigt fina och naturliga resultat, dock bör du inte gå in med tron om att du ska gå från A-kupa till C-kupa på en vecka, då detta inte är speciellt troligt.

Vi har satt upp denna sida så att du ska kunna få den information som krävs för att hitta de bröstförstoringspiller som verkligen fungerar och gör att dina bröst växer.

bröstförstoringspiller som funkar

6 Saker du bör veta om bröstförstoring utan operation

Det finns så många frågor kring piller som gör att dina bröst växer. Här kommer nio fakta som kan hjälpa dig att  hitta de piller som fungerar bäst för dig.

1. Hur det fungerar – Bröstförstoringsspiller ändrar östrogen och progesteronhormonerna i kroppen. Oftast så tar man en till två piller om dagen. Detta varierar såklart mellan produkter.

Det som gör att dina bröst blir större av dessa piller är ökad vätskeretention. Resultaten kommer dock att ta lite tid, mellan 2 till 3 månader innan du ser de resultat som du önskar.

2. Dessa piller innehåller bland annat örter och andra naturliga ingredienser. Dessa ingredienser kan bland annat vara tistel, dong quai-rot, fänkålfrön och pueraria mirifica, vilket har östrogenliknande effekter på kroppen.

Dessa örter har bevisat att hjälpa din byst att växa och bli större utan biverkningar.

3. De flesta piller skiljer sig inte så mycket mellan varandra. Märket kan vara annorlunda, men de pålitliga pillren har nästan alltid samma ingredienser. Skillnaden ligger i om pillerna är kliniskt testades och visat sig fungera eller ej.

4. Som med allt annat är det viktigt att du först läser in dig på vad du har tänkt köpa för piller. Det är långt ifrån alla som fungerar (det är därför jag gjorde denna sida). Jag har själv testat de piller som jag rekommenderar här och kan gå i god för att de funkade bra för mig.

5. Bröstförstoring med piller är ett säkert och billigt alternativ. Medan bröstimplantat ger dig en omedelbar ökning i kupstorlek, finns det också många möjliga komplikationer och risker som går hand i hand med kirurgi. Med piller kan du vara säkrare på att resultatet blir naturligt och bra. Så länge du väljer en tillverkare som är seriös och använder naturliga ingredienser kan du vara lugn.

6. Bröstförstoring är som du säkert vet en enorm industri. Det betyder också att det finns en hel del lurendrejeri på marknaden. Därför behövs extra försiktighet och försiktighet. Jag rekommenderar att du testar de piller som jag använde och som kan köpas här i Sverige.

Det är alltid bra att läsa kundrecensioner för att få ett hum om produkten är bra eller inte. Även om du bör kunna lite på seriösa märken så kan det ändå vara bra att se vad andra människor som redan testat produkten tycker.

Flera har skrivit och frågat vilka piller jag använt, så därför gör jag nu en länk till deras hemsida 🙂

Här är deras hemsida

Bröstförstoring Pris och bilder före och efter

Jag använde själv efter långa efterforskningar det piller som verkar var störst världen över och heter Breast Fast.

Så man kan egentligen kalla denna sida en Breast fast recension.

Här nedan kommer lite bilder på andra kvinnor som testat breast fasts piller.

Dessa bilder är från Breast Fasts hemsida

bröstförstoringspiller som fungerar  

Här nedan har jag klippt ihop två bilder som jag tog med 4 månaders mellanrum

bröstförstoringspiller

Som ni ser så använder jag samma bikini, så det är ju inte direkt så att brösten blir stora som bomber. För att få så stora resultat krävs nog alltid kirurgi, men jag ville inte heller ha så mycket större än såhär. För mig var det väldigt viktigt med en naturlig bröstförstoring och inget som såg plastigt ut.

Läs gärna; Vilka bröstförstoringspiller är bäst

bröstlyft utan implantat var vägen för mig

Så, detta var lite av en presentation av denna sida. För att få veta mer om allt kring dessa piller så kan du fortsätta läsa de artiklar som jag skrivit om min resa från att ha väldigt små bröst till att få, vad jag skulle kalla normalt stora. Redan från början var jag inne på att jag ville ha ett bröstlyft utan implantat, då jag som sagt aldrig velat ha några jättelika bimbobröst. Men vilken storlek du än börjar som kan du förvänta dig att gå upp några storlekar med de piller jag rekommenderar.

Som sagt så försöker jag att nå ut till andra tjejer som också har drömmen om att få större bröst utan att måsta lägga sig under kniven, så jag har även en youtube kanal.. Jag vet, jag är en amatör när det kommer till videor och hemsidor men, det får duga! Jag hoppas att mitt budskap kommer fram fast allt kanske inte är så snyggt 😀

https://skönhetsoperationer.se/brostforstoring/