Hur får man större bröst utan operation?


större-bröst-utan-operation

Hej på er!

I detta inlägg tänkte jag prata om lite olika typer av bröstförstoring. Ni kanske då undrar hur får man större bröst utan operation? Är det ens möjligt att kunna få större bröst utan kirurgi? Svaret är ett rungande JA! 🙂

Jag är själv ett levande exempel på att det faktiskt går att få större bröst naturligt, med hjälp av en viss ört, kallad pueraria mirifica.

Om ni inte redan vet vem jag är, så kan ni läsa Om mig för att få reda på min bakgrund och varför jag har varit i det närmsta besatt av att hitta ett sätt att få större bröst utan operation. (Jag är lite fjantig då det kommer till sjukvården), spruträdd och jag vet inte allt..

Hur som helst så började jag testa en typ av bröstförstoringskräm som påstod att den skulle göra brösten större. Detta var något som jag hoppades skulle fungera, men slutade med bortkastade pengar och tid. Det är möjligt att andra har haft framgång med dessa krämer, men för mig gjorde det inte ett dyft.

Så, hur får man större byst naturligt då?

Ja, för att inte helt förkasta krämer, så väljer jag ändå att ha med dem i detta inlägg. Bara för att jag fick dåliga resultat med dem så är det som sagt inte säkert ingen annan kan få resultat. Bröstförstoring utan implantat är en stor marknad och lockar så klart till sig vissa oseriösa företag. Det är möjligt att jag hade otur och valde ett märke som inte alls fungerade, men, med tanke på hur bra resultat jag fick med bröstförstoringspiller senare, så vill jag heller inte rekommendera någon att välja kräm före piller.

Bilden under är en typisk falsk produkt enligt mig

Hur-får-man-större-bröst-utan-operation

Att på två veckor lyckas få större bröst genom att smeta in dem i en kräm fungerar såklart INTE.

Man kan nästan se på hela bilden att det är fejk då de visar upp en tjej med jättebröst (mer troligt siliconinlägg där).

Stora naturliga bröst med bröstförstoringspiller

hur-får-man-större-byst-naturligt

Efter att ha använt den där krämen som verkligen inte alls fungerade för mig så blev jag, arg, ledsen och besviken över att jag ägnat all tid åt den, för att inte tala om pengarna den kostade.

Jag var besviken över att ha litat på att den skulle hjälpa mig få stora naturliga bröst utan att behöva lägga mig under kniven. Visst, självklart förstod jag väl nånstans att jag inte skulle få världens största bröst genom att kladda kräm på brösten, men nånting hade jag iaf förväntat mig.

Som sagt, besviken som jag var, trodde jag aldrig att jag någonsin skulle våga prova något annat liknande.

För att vara helt ärlig så var jag faktiskt inne på att faktiskt göra en riktig förstoring med bröstimplantat.

Jag minns att jag tänkte, jaja, det är väl det enda sättet att faktiskt få större bröst.

Men, då hände det

I detta inlägg tänkte jag dock inte berätta hela min story igen, utan vill ni läsa mer om vilka piller jag använder och som faktiskt fungerar så kan ni läsa en recension om dem här.

Så min egentliga slutsats är att förutom att göra en operation så finns det egentligen bara två produkter ute på marknaden. Den ena är bröstförstoringskräm och den andra är bröstförstoringspiller.

Eftersom jag provat båda och kommit fram till att krämen var skit och tabletterna funkat skitbra så kan jag väl egentligen inte säga annat än att jag hellre rekommenderar pillren.

Jag hoppas verkligen att denna blogg kan hjälpa andra kvinnor i deras jakt på att få större bröst naturligt och utan att betala för dyra operationer.

 


 

Recent Content

link to Kändisar som gjort bröstförstoring - Bröstförstoring före efter bilder

Kändisar som gjort bröstförstoring - Bröstförstoring före efter bilder

Listan med FAKE Bröstförstoring Före och Efter Bilder Detta är en post som jag skriver mest för skoj skull.. Det finns en hel del kändisar som inte varit nöjda med sina bröst och därmed gjort dem lite större. De har säkert haft råd att betala för sina tuttar hos någon stjärnkirurg, men det finns alltså […]