Kändisar som gjort bröstförstoring – Bröstförstoring före efter bilder

Listan med FAKE Bröstförstoring Bilder

Detta är en post som jag skriver mest för skoj skull.. Det finns en hel del kändisar som inte varit nöjda med sina bröst och därmed gjort dem lite större.

De har säkert haft råd att betala för sina tuttar hos någon stjärnkirurg, men det finns alltså sätt att få större bröst utan operation också.

kändisar-bröst

Här kommer därför en lista på berömda personer som har erkänt – eller ryktas om – att ha gjort bröstförstoring.

Det verkar som om Hollywood lägger ganska stor press på skådespelerskor att “gå under kniven” varje år. Många kändisar har medgett att de gjort bröstförstoringar, medan vissa förnekar det.

Lindsay Lohan

En av de mest kända skådespelare som gjort en bröstförstoring är nog Lindsay Lohan.

“Mean Girls” -stjärnan har aldrig bekräftat att hon gjort någon plastikkirurgi, men foto bevis tyder på att hon bland annat gjort en större hylla.

 

kändisar-bröst
Vad tror du om saken?

 

Andra kända kvinnor som misstänks ha gjort bröstförbättringar inkluderar Megan Fox, Britney Spears, Cameron Diaz och Kate Hudson.

Flera kända kvinnor har varit helt uppriktiga om sitt beslut att “gå under kniven”. “Alla älskar Raymond” -stjärnan Patricia Heaton medgav att han hade gjort en bröstförstoring i samband med lite bukplastik.

Andra kändisar såsom Pamela Anderson, Carmen Electra och Tori Spelling, har även dem erkänt att de valt att göra större bröst.

 

Vad tror ni, krävs det stora bröst för att lyckas i Hollywood?

Bröstförstoring före efter bilder

Här kommer lite fler bilder på kändisar med plötsligt större tuttar

Megan Fox

bröstförstoringar

Även om Megan Fox hävdar att hennes bröst är äkta i “This Is 40”, verkade hon ha gjort ett bröstjobb i filmen “Jennifer’s Body”.

 

Britney Spears

Britney’s bröst har länge varit föremål för debatt. Även om sångerskan aldrig har erkänt att hon har gjort någon bröstförstoring, tyder på fotofakta på att Brittan “lagt sig under kniven”.

 

Cameron Diaz

bröstförstoring före och efter bilder

Under 2012 lade tidningen Radar upp bilder av Cameron Diaz på stranden, som föreslår att den tidigare “platta” skådespelerskan hade ett nytt par bröst.

 

Kate Hudson

svenska kändisar bröst

Kate Hudson verkar ha gjort en operation runt 2010, vilket ger den tidigare lättbystade skådespelerskan några blygsamma och fina nya bröst.

 

Hillery Duff

 bröstförstoring bilder

Hilary Duff har aldrig bekräftat att hon genomgick plastikkirurgi, men bilder tyder på att hon har haft ett bröstjobb, näsa jobb, läppinjektioner och mycket mer.

 

Nicole Kidman

 bröstförstoring före efter bilder

Nicole Kidman har aldrig erkänt sig ha någon plastikkirurgi, men bilder tyder på att skådespelerskan har gjort både bröstförstoring och fyllt läppar med Botox.

Kidman har senare erkänt sig testat Botox, men hävdar att hon inte tyckte om det eftersom hon inte kunde röra sitt ansikte som tidigare.

 

Rihanna

kändisar bröst

En rätt så tydlig bröstförstoring för Rihanna. Kolla skillnaden på 2012 och 2017. Vacker var hon även med de mindre brösten.

 

Christina Aguilera

Popstjärna Christina Aguilera säger sig INTE gjort någon operation, men vissa bilder visar ett ärr vid armhålan som tyder på att det kan ha gjorts en lite större hylla.

 

Tilde de Paula Bröstförtoring? Rykte eller ej

tilde-de-paula-bröstförstoring

Om söta Tilde gjort en bröstförstoring eller inte låter vi vara osagt. Dock går det lite rykten om att hon skulle ha gjort dem en aning större.

Som sagt, jag säger inget om någon av de ovanstående. Detta är helt enkelt bara rykten som spridit sig över nätet.

Dock så vet jag att OM du funderar på att göra en bröstförstoring, men är rädd för operation eller helt enkelt inte har råd med det, så finns det faktiskt sätt som gör att du kan få större tuttar utan att måsta ta till kirurgi. Läs mitt inlägg om vad som gjort att jag har fått betydligt större bröst här 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*