Om mig

Hej på er alla!

Jag tänkte att jag skulle skriva några rader om vem jag är och varför jag startat den här bloggen.

Det finns en anledning till varför jag väljer att vara anonym när jag skriver. Saken är den att jag jobbar som kurator på en skola och tycker att det känns lite sådär om eleverna på skolan får reda på att jag bloggar om bröstförstoring.

Jag hoppas att ni förstår hur jag tänker kring detta. Vissa av er kan tycka att det är fel att inte stå för vad man gör, men i detta fall är det mitt beslut och ingen annans.

Så, varför denna blogg?

Jo, jag har ända sedan puberteten haft väldiga komplex kring mina små bröst. Jag blev länge kallad planka både i högstadiet och i gymnasiet. 🙁

Om man inte varit med om att bli mobbad för sitt utseende så kan det vara svårt att förstå hur djupa sår det bildar.

Hur som helst.. 

Jag var länge inne på att jag skulle skaffa bröstimplantat, men har helt ärligt varken haft råd eller varit så mycket för operationer. (jag är kanske lite feg)

Efter vääldigt många timmars letande i forum och annat så hittade jag ett alternativ till att göra en operation. Något som jag först trodde var bara lurendrejeri och hum bug.

Men då jag började vara väldigt desperat i hopp om att hitta en lösning så testade jag till slut en produkt.

Det första jag testade var en typ av salva som man skulle smörja in brösten med, och som lovade mycket men höll lite.

Efter några månader gav jag upp då jag inte hade sett det minsta resultat.

Jag ville så gärna tro att det skulle fungera, så jag använde nog salvan längre än jag annars skulle gjort.

Nog var jag redan då klar över att det fanns männsiskor som bara ville tjäna pengar på detta, men jag blev ändå väldigt besviken då det inte fungerade som utlovat.

Efter detta misslyckande så slutade jag helt ut att fortsätta att söka efter lösningar, och var istället helt inne på att faktiskt gaska upp mig och göra en operation.

Problemet var bara att jag fortfarande inte var färdigutbildad och på inget sätt hade den ekonomi som krävdes för att skaffa bröstimplantat.

Så jag satte igång och sparade och sparade.

Dem säger att man hittar när man väl slutar leta och i mitt fall var det verkligen så.

Jag hade efter alla eftersökningar gått med i grupper på facebook för andra kvinnor i samma situation som jag och fick helt plötsligt ett meddelande av en tjej jag lärt känna via gruppen.

Denna kvinna kommer från USA och skrev att hon hade hittat ett nytt preparat som hade fått väldigt fina recensioner. En typ av piller som var gjort på örter, bland annat pueraria mirifica, som skulle öka produktionen av östrogen.

Rädd för att återigen bli lurad

Jag måste erkänna att det tog några veckor efter mitt samtal med min vän Sandy innan jag vågade prova.

Då jag redan en gång blivit blåst, inte bara på pengar utan på tid och hopp, så var jag väldigt skeptisk.

Jag fortsatte att prata med Sandy för att fråga hur det gick för henne, och efter 2-3 månader började jag få bilder skickade där hon visade sina resultat.

Jag kunde se att de blivit bra mycket större på den korta tid hon använt pillren.

Det var startskottet! Samma kväll beställde jag mitt första paket från USA 😀

Då jag först började använda BreastFast så hittade jag dem inte i Sverige utan blev alltså tvungen att beställa via USA. Det kostade såklart lite mer i frakt och så, men det var en kostnad som jag var beredd att ta.

Jag började att knapra dessa piller samtidigt som jag stod och jämförde brösten i spegeln varje kväll. (Jaa, jag vet att jag inte kunde förvänta mig resultat på några dagar), men ni vet hur det är när man så gärna vill någonting. Det är helt enkelt svårt att INTE kolla.

Det tog över 2 månader innan jag började se några som helst resultat, och helt ärligt var jag rädd att jag återigen hade blivit blåst.

Sen så, helt plötsligt kom jag på att jag skulle mäta mig runt bysten med ett måttband, och då kunde jag inte hålla tårarna inne.. Jag hade ökat bystmått med 5cm och kunde efter att ha kollat på tidigare bilder se att de faktiskt blivit större 😀

Jag fortsatte såklart och har i skrivande stund använt dessa i över 4 månader.

Mitt bystmått är nu 9.5cm mer än innan jag började och mina bröst är dessutom mer utstående och inte lika hängande.

Oj Oj, detta har blivit ett långt inlägg..

Hur som helst ville jag bara skriva av mig lite och dessutom förklara för er som läser detta hur min resa har varit.

Jag önskar er all lycka om ni väljer att testa bröstförstoringspiller och råder er till att läsa min recension av de piller jag använt, då jag som sagt vet att det finns en hel del som inte fungerar.

Ha en underbar dag!

// Mia