Vilka bröstförstoringspiller är bäst? Få Snygga Bröst Med Dessa!


Vilka bröstförstoringspiller är bäst

Bröstförstoringspiller som fungerar

Har du funderat på att testa piller istället för att förstora brösten med kirurgi? Då gissar jag att du redan ställt dig  frågan, – Vilka bröstförstoringspiller är bäst?

Ja, då jag endast testat ett märke så kan jag egentligen inte säga om det finns de som är bättre, men efter att ha läst på i olika forum (fler timmar än jag törs säga) så är jag ganska säker på att jag valde rätt.

Jag var väldigt säker på att jag ville ha större bröst naturligt och utan operation.

Vilka-bröstförstoringspiller-är-bäst

Egentligen är jag inte så mycket för att ta olika slags piller. Jag tar knappt alvedon då jag är sjuk, men det här med större bröst är något jag velat ha sedan efter puberteten. Nu är jag 27 år och mina bröst har ju såklart därför slutat att växa naturligt sen lång tid tillbaka.

Testa inga piller om du är under 18 år

Något jag vill vara väldigt tydlig med är att jag inte alls rekommenderar att ta några bröstförstoringspiller innan du fyllt 18 år. Det beror både på att jag tycker att man bör vara myndig för att ta detta beslut. Än viktigare är att du under 18 års ålder kan ha flera år kvar att växa och få större bröst naturligt.

Nu när jag fått det sagt så kan vi gå vidare 🙂

 

Hur får man större bröst med dessa piller?

Ja, dessa piller innehåller naturliga örter och främst en ört som heter pueraria mirifica. (bilden nedan)

pueraria mirifica

Dessa örter ger en ökad produktion av östrogen vilket som du kanske vet är det kvinnliga könshormonet.

En ökad produktion av östrogen gör att du får större bröst naturligt och har väldigt få biverkningar, om några alls.

Jag har inte heller känt av några som helst biverkningar av de piller som jag använder. Då är iof dessa piller väl testade och kommer från det största märket.

Så, nu är du säkert nyfiken på vilka piller jag använder?

Ja, jag ska inte låta dig vänta längre, jag kör på ett piller som heter Breast Fast.

Jag har nu använt dessa bröstförstoringspiller i 4 månader och är grymt nöjd med mina resultat.

Det är mycket möjligt att det finns andra piller som fungerar lika bra, men jag vet också att det finns piller ute på marknaden som inte alls fungerar och som bara lurar kvinnor på deras pengar 🙁 Sånt tycker jag INTE om…

Vilka-bröstförstoringspiller-är-bäst

Det här är min bröstförstoring före och efter, alltså för 4 månader sedan och nu (eller rättare sagt för en vecka sedan) Eftersom jag jobbar som kurator i vanliga fall så vill jag gärna vara anonym, därav bilderna utan ansikte. Läs mer om mig här

Jag hoppas att ni förstår att det skulle kunna bli pinsamt om en kurator bloggade om hur man kunde få större bröst på nätet 😛

Hur som helst så har jag startat denna blogg bara för att hjälpa andra som är i samma sits som jag var och vill få större bröst på ett naturligt sätt och utan operation.

Jag känner också att jag hellre tipsar andra kvinnor om vad som faktiskt fungerat för mig, istället för att de ska gå och beställa några skumma piller från USA. Som sagt så finns det många som försöker lura folk i hälsobranschen.

Kan du då lita på mig?

Om du väljer att lita på mig eller inte är helt och hållet upp till dig. Jag är själv kritisk av mig som person och hade ärligt talat svårt att tro att bröstförstoringspiller skulle fungera. Det låter lite som magi om man inte läser in sig på vad pillren faktiskt gör i kroppen.

Jag själv köpte dessa piller innan de kom till Sverige och var då tvungen att beställa från USA. Det hade jag inte gjort om jag inte läst alla positiva recensioner innan. Breast Fast är en väl etablerad produkt i USA och har nu även kommit till Sverige och andra europeiska länder.

Jag tvingar inte heller på dig att testa dessa piller, det är helt upp till dig!

Jag känner bara att jag gärna ville tipsa andra och faktiskt kunna hjälpa tjejer som har problem med små bröst.

Vissa tycker säkert att det är ett löjligt problem och att man istället bör jobba på sin självkänsla.

Visst, jag kan förstå deras tänk, men det är lättare sagt än gjort och jag känner mig iaf 100 gånger mer självsäker efter att ha fått lite bröst och inte bara är en “planka”

Breastfast recension

breastfast-recension

Så, om du väljer att lita på mig och testa på BreastFast så kan jag ju berätta lite om hur jag upplevde produkten.

Först och främst så köpte jag alltså dessa första gången då de ej hade kommit till Sverige (jag hittade dem iaf inte här) och då blev allt såklart mycket dyrare, då jag var tvungen att få dem levererade från USA.

Jag kommer ihåg att jag köpte 3 burkar samtidigt då jag ändå skulle beställa. De hade och har nog fortfarande nåt specialerbjudande på just 3 burkar. Hur som helst så tog det säkert en vecka innan jag fick hem dem (ganska snabbt för att vara från utlandet tycker jag)

Jag började äta dem så fort jag fick dem och stod väl framför spegeln redan efter några dagar och hoppades på att jag skulle fått större bröst 😀

Mja, riktigt så snabbt går det ju inte riktigt…

Jag började nog känna av det i brösten redan efter en månad

Däremot tog det nog 2.5 månader innan jag såg att det började hända grejer 🙂

Awesome! Jag sprang runt å dansade fuldans i lägenheten efter att jag mätt mig runt bysten.

 

Hur som helst så skulle jag ju komma till att det finns olika förpackningar. Allt från 1 burk till 3 burkar.

Som sagt så tror jag att de har ett erbjudande på 3 burkar, men om du känner dig osäker så kan du alltså köpa bara en om du vill..

Dock så är det lite svårt att avgöra om man får större bröst från en burk. Eftersom det inte är något som händer under en natt så kan det därför behövas mer än en burk för att märka någon riktig skillnad.

Jag såg på det såhär; Det är hur som helst så sjuukt mycket billigare än vad en bröstoperation är!

Jag kanske även bör påpeka att jag inte på något sätt jobbar för BreastFast. Du kan fritt välja andra märken om du känner att du har lust att göra den reserach som jag tycker behövs för att hitta en säker produkt.

Själv kan jag som sagt bara tala för vad jag testat och kan därför inte ge råd om andra bröstförstoringspiller eller krämer.

Mitt Betyg = Snygga Bröst För Billig Peng

Som du kanske redan räknat ut så är jag sjukt nöjd med mina resultat efter att ha använt Breastfast i ca 4 månader. Jag har inte upplevt några biverkningar eller annat otäckt. Visst, det kostar lite att käka dessa tabletter, men och andra sidan så är jag inte rädd att betala för en produkt som funkar så pass bra.

Mitt betyg kan inte bli annat än SUPER!

Nu ska jag sluta skriva, gissar att du är rätt less på att läsa vid det här laget!

Ha en toppendag och lycka till om du väljer att prova!

Ja, just ja, jag kanske ska länka till BreastFast Sverige

 


https://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B6stf%C3%B6rstoring

Recent Content

link to Kändisar som gjort bröstförstoring - Bröstförstoring före efter bilder

Kändisar som gjort bröstförstoring - Bröstförstoring före efter bilder

Listan med FAKE Bröstförstoring Före och Efter Bilder Detta är en post som jag skriver mest för skoj skull.. Det finns en hel del kändisar som inte varit nöjda med sina bröst och därmed gjort dem lite större. De har säkert haft råd att betala för sina tuttar hos någon stjärnkirurg, men det finns alltså […]